Section

  • Второ ниво - стратегии и проценка на ААК

  • Open allClose all

  • Instructions: Clicking on the section name will show / hide the section.  • Време е да поработите на неколку прашања за да се потсетите на тоа што сте го научиле во 2. ниво.